Coaching

Ruimte om te groeien:
Individuele coaching en begeleiding op maat

Sams Coaching biedt individuele coaching en begeleiding aan volwassenen vanaf 18 jaar. Allemaal op maat. Sams Coaching helpt je om jouw persoonlijke doelen helder te krijgen. Hier gaan we samen mee aan de slag. Sams Coaching wakkert dat vuur in jou weer aan en laat niet los totdat jouw doelen zijn behaald. Soms confronterend, maar altijd eerlijk en transparant. Zodat jij weer in jouw kracht komt te staan. Zodat jij weer wordt wie je bent.

Sam sitting while having a conversation in the grass

Waarom Sams Coaching?

Vrijblijvend kennismaken

Lage kosten
Sams Coaching heeft een contract met de gemeente Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Altena waardoor begeleiding op WMO-basis mogelijk is en de kosten laag blijven. (maximaal 19 euro per maand.)

Persoonlijk, betrokken en bereikbaar
Sams Coaching staat voor persoonlijke groei en verbinding. Sams Coaching gaat vanuit gelijkwaardigheid en oprechtheid een verbinding met je aan. Verbinding ontstaat alleen als je voelt dat je er écht mag zijn. Als jij écht gezien wordt als persoon. Hiervoor is het nodig dat jij je veilig voelt. Alleen dan kunnen we samen stappen zetten en groeien.

Sams Coaching is er voor jou.

No-nonsense
Sams Coaching werkt met een heldere en persoonlijke aanpak. Soms confronterend maar altijd eerlijk en transparant. Sams Coaching laat niet los totdat jouw persoonlijke doelen behaald zijn.

Locatie kiezen
Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Geen wachtlijst maar direct contact!
Sams Coaching is alvast per telefoon en mail bereikbaar zodat we samen kunnen wachten totdat de beschikking rond is. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. We doen het samen.  

Op maat
Sams Coaching doet wat werkt, zet datgene in wat nodig is, zolang als nodig.

Met of zonder diagnose.
Iedereen is welkom.

Niet alleen praten maar ook vooral doen.
Sams Coaching gelooft erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen. Door het zelf te ervaren en hiermee te gaan oefenen. Sams Coaching daagt je uit zodat jij weer in je kracht komt te staan. Zodat jij weer wordt, wie je bent.  

Enthousiast geworden?

Ben jij er klaar voor de regie over jouw leven te pakken? 
Bel: 06-23510410, mail: sam@samscoaching.nl, vul het contactformulier in op de website of stuur een bericht via Facebook of Instagram. Ik kom dan z.s.m. bij je terug!

LET'S GO! 👊🏼

Sam boxing with partner

Hoe we dit doen?
Sams Coaching brengt je in beweging

Sams Coaching biedt op maat gemaakte trajecten aan. Omdat iedereen anders is en iets anders nodig heeft. Daarom is Sams Coaching méér dan alleen praten. Zo kunnen we bijvoorbeeld verschillende boks oefeningen inzetten tijdens een traject om samen aan jouw doelen te werken. Omdat je soms letterlijk ‘denk-’ of ‘praat moe’ bent van al dat in je hoofd zitten en die soms moeilijke gesprekken. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en letterlijk in beweging te komen! Maar we kiezen vooral datgene wat bij jou past! Met een heldere, persoonlijke aanpak en korte lijnen.

Sams Coaching is er voor jou.

Met of zonder diagnose. Het enige wat je nodig hebt, is de motivatie om eraan te beginnen. Samen op zoek naar mogelijkheden. Want als je écht iets wilt, is er meer mogelijk dan je denkt!

Mijn grootste drijfveer?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, kan groeien, mits de juiste omstandigheden hiervoor worden gecreëerd en jijzelf bereid bent om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Jij bent tenslotte je eigen instrument en de enige die verandering teweeg kan brengen bij jezelf.

Samantha van der Werf

Sams Coaching