Coaching

Ruimte om te groeien:
'Ons lichaam- en ervaringsgerichte programma is zorgvuldig opgebouwd'

In een traject gaan we individueel met jou aan de slag. We ondersteunen op alle leefgebieden en bieden daarnaast ons eigen lichaam- en ervaringsgerichte programma aan. Zo zijn we niet alleen maar aan het praten maar gaan we ook daadwerkelijk aan de slag. Dit doen we door fysieke en creatieve werkvormen met verschillende (spel)elementen in te zetten. Doordat we creatief gebruik maken van verschillende werkvormen leer je om verschillende vaardigheden, vanuit een veilige setting te oefenen waardoor het inzichtelijk en meteen toepasbaar wordt voor jouw persoonlijke situatie. Zo kun je later zelf de koppeling maken naar jouw eigen praktijk.

Dit doen we vooral in onze praktijk maar soms ook bij jouw thuis, op een andere samen te bepalen locatie of lekker buiten. We geloven erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen. Door het zelf te ervaren en hiermee te gaan oefenen.

De rode draad ben jij zodat jij kunt worden wie je bent 🦁

Waarom Sams Coaching?

Vrijblijvend kennismaken

Lage kosten
Sams Coaching heeft een contract met de gemeente Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Altena waardoor begeleiding op WMO-basis mogelijk is en de kosten laag blijven (maximaal 19 euro per maand).

Persoonlijk, betrokken en bereikbaar
Sams Coaching staat voor persoonlijke groei en verbinding. Sams Coaching gaat vanuit gelijkwaardigheid en oprechtheid een verbinding met je aan. Verbinding ontstaat alleen als je voelt dat je er écht mag zijn. Als jij écht gezien wordt als persoon. Hiervoor is het nodig dat jij je veilig voelt. Alleen dan kunnen we samen stappen zetten en groeien.

Sams Coaching is er voor jou.

No-nonsense
Sams Coaching werkt met een heldere en persoonlijke aanpak. Soms confronterend maar altijd eerlijk en transparant. Sams Coaching laat niet los totdat jouw persoonlijke doelen behaald zijn.

Locatie kiezen
Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Geen wachtlijst maar direct contact!
Sams Coaching is alvast per telefoon en mail bereikbaar zodat we samen kunnen wachten totdat de beschikking rond is. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. We doen het samen.  

Op maat
Sams Coaching doet wat werkt, zet datgene in wat nodig is, zolang als nodig.

Met of zonder diagnose.
Iedereen is welkom.

Niet alleen praten maar ook vooral doen.
Sams Coaching gelooft erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen. Door het zelf te ervaren en hiermee te gaan oefenen. Sams Coaching daagt je uit zodat jij weer in jouw kracht komt te staan. Zodat jij weer wordt, wie je bent.  

Enthousiast geworden?

Ben jij er klaar voor de regie over jouw leven te pakken? 
Bel: 06-23510410, mail: sam@samscoaching.nl, vul het contactformulier in op de website of stuur een bericht via Facebook of Instagram. Ik kom dan z.s.m. bij je terug!

LET'S GO! 👊🏼

Hoe we dit doen?
Sams Coaching brengt je graag weer in beweging!

Doordat we fysiek te werk gaan ligt de nadruk niet op het praten maar meer op het ervaren. Het maakt je bewuster van de signalen die jouw lichaam je geeft. Het weer in contact komen met je lichaam en het voelen en beleven van wat er in jouw lichaam gebeurt. Door fysieke werkvormen aan te bieden dagen we jou fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties en gevoelens), én mentaal (denken) uit om met jezelf aan de slag te gaan. Om jezelf letterlijk in de spiegel aan te kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan. Hierdoor leer je om weer in contact te komen met jouw lichaam waardoor jouw zelfbewustzijn zal groeien, je jouw (lichaam)signalen zult gaan herkennen, je anders om leert gaan met (ont)spanning, je letterlijk jouw ruimte (op een gezonde manier) in leert te nemen en voor jezelf op leert te komen. Hierdoor zul je weerbaarder en sociaal vaardiger worden en zul je merken dat jouw zelfvertrouwen zal groeien!

·      Wat is jouw lichaamshouding?
·      Wat is jouw manier van bewegen?
·      Welke patronen en overtuigingen heb jij ontwikkelt?
·      Hoe maak jij contact?
·      Wat laat jij zien?

Doordat jij je bewust wordt van wat er in jouw lichaam gebeurt, leer je hoe je hierop kunt reageren en wat jij vervolgens nodig hebt.

Mijn grootste drijfveer?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, kan groeien, mits de juiste omstandigheden hiervoor worden gecreëerd en jijzelf bereid bent om daadwerkelijk met jezelf aan de slag te gaan. Jij bent tenslotte je eigen instrument en de enige die verandering teweeg kan brengen bij jezelf.

Samantha van der Werf

Oprichter en lichaamsgericht coach
Sams Coaching