Coaching

Ruimte om te groeien: Lichaam- en ervaringsgerichte coaching

Samen gaan we op zoek naar wie jij bent zodat jij jezelf beter leert kennen en ontdekt waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt. Werken we aan meer zelfvertrouwen en gaan we aan de slag met het herkennen van jouw emoties zodat jij sterker in je schoenen komt te staan en spanning om leert te zetten naar rust. Hierdoor kun je er uiteindelijk zelf voor zorgen dat de spanning weer afneemt waardoor je weerbaarder bent en beter om kunt gaan met lastige situaties.

Je leert jouw plek in te nemen en stevig te staan waardoor jij je sterker zult voelen in je lichaam. Je leert je grenzen (her)kennen en voor jezelf op te komen waardoor jij je sterker zult denken in je hoofd. Hierdoor kun je afrekenen met belemmerende overtuigingen en oude patronen.

Sam sitting while having a conversation in the grass

Waarom Sams Coaching?

Vrijblijvend kennismaken

Lage kosten
Sams Coaching heeft een contract met de gemeente Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Altena waardoor begeleiding op WMO-basis mogelijk is en de kosten laag blijven (maximaal 19 euro per maand).

Persoonlijk, betrokken en bereikbaar
Sams Coaching staat voor persoonlijke groei en verbinding. Sams Coaching gaat vanuit gelijkwaardigheid en oprechtheid een verbinding met je aan. Verbinding ontstaat alleen als je voelt dat je er écht mag zijn. Als jij écht gezien wordt als persoon. Hiervoor is het nodig dat jij je veilig voelt. Alleen dan kunnen we samen stappen zetten en groeien.

Sams Coaching is er voor jou.

No-nonsense
Sams Coaching werkt met een heldere en persoonlijke aanpak. Soms confronterend maar altijd eerlijk en transparant. Sams Coaching laat niet los totdat jouw persoonlijke doelen behaald zijn.

Locatie kiezen
Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Geen wachtlijst maar direct contact!
Sams Coaching is alvast per telefoon en mail bereikbaar zodat we samen kunnen wachten totdat de beschikking rond is. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. We doen het samen.  

Op maat
Sams Coaching doet wat werkt, zet datgene in wat nodig is, zolang als nodig.

Met of zonder diagnose.
Iedereen is welkom.

Niet alleen praten maar ook vooral doen.
Sams Coaching gelooft erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen. Door het zelf te ervaren en hiermee te gaan oefenen. Sams Coaching daagt je uit zodat jij weer in jouw kracht komt te staan. Zodat jij weer wordt, wie je bent.  

Enthousiast geworden?

Ben jij er klaar voor de regie over jouw leven te pakken? 
Bel: 06-23510410, mail: sam@samscoaching.nl, vul het contactformulier in op de website of stuur een bericht via Facebook of Instagram. Ik kom dan z.s.m. bij je terug!

LET'S GO! 👊🏼

Hoe we dit doen?
Sams Coaching brengt je graag weer in beweging!

Op een lichaam- en ervaringsgerichte manier werken we in een individueel traject aan jouw persoonlijke thema's.

Doordat we gebruik maken van verschillende (spel)vormen en materialen gaan we op een laagdrempelige en ongedwongen manier samen met jou aan de slag.

Sams Coaching gelooft erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen.

Praten gebeurt veelal aan het oppervlak. Een lichaamsgerichte oefening geeft in één klap jouw natuurlijke gedrag weer.

Wat is jouw lichaamshouding?
Wat is jouw manier van bewegen?
Welke patronen en overtuigingen heb jij ontwikkeld? 
Maak je wel of geen contact?
Wat laat jij zien? 

Door zelf te ervaren waar jouw pijnpunten liggen gaan we van onbewust naar bewust.

Mijn grootste drijfveer?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, kan groeien, mits de juiste omstandigheden hiervoor worden gecreëerd en jijzelf bereid bent om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Jij bent tenslotte je eigen instrument en de enige die verandering teweeg kan brengen bij jezelf.

Samantha van der Werf

Oprichter en eigenaar Sams Coaching