Contactpagina

Bedankt! Je bericht is ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bereikbaarheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Aan de zijkant van het gebouw is er een fietsenstalling en ook is hier ruimte voor het stallen van een scooter of motor. Op ongeveer 5 minuten lopen zit een bushalte.

Adres

Pastinaak 2
4849 CS Dorst

Praktijkinformatie

Sams Coaching is gevestigd in Dorst, op de eerste verdieping van Crataegus Woonzorg. Zodra je door de schuifdeuren naar binnen loopt kun je met de trap of de lift naar boven, waar de route middels bewegwijzering verder gewezen wordt. Eenmaal boven aangekomen kun je plaats nemen in de wachtruimte.

Sams Coaching zit aan de rand van het uitgestrekte bosgebied ‘Boswachterij Dorst’. Hierdoor is het ook mogelijk om een wandeling te maken of om buiten aan de slag te gaan.

Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Wat mensen zeggen

Ik ken Samantha inmiddels al best een flink aantal jaren en heb haar leren kennen omdat ze vrijwilligerswerk kwam uitvoeren binnen de organisatie waar ik werkzaam ben. Een bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Al heel snel viel Samantha bij ons op vanwege haar motivatie, haar passie voor het werken met mensen en de grote zorgvuldigheid en vooral ook de sensitiviteit waarmee ze dit doet. Samantha neemt iedereen serieus en geeft een ieder het gevoel oprecht gezien en gehoord te worden. Ze is ontzettend leergierig en denkt naast het 'mensenwerk' graag mee hoe bepaalde processen kunnen groeien en verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast is ze een oprechte, fijne, lieve en zeker ook gezellige collega om mee samen te werken. Samantha heeft door de jaren heen een speciale plek in ons hart gekregen, ze is een echte teamplayer en is ook altijd bereid een stapje naar achteren te zetten zodat ook andere nieuwe vrijwilligers hun ruimte kunnen nemen om te leren en te groeien. Ze is altijd super professioneel en zet de deelnemer/cliënt altijd voorop. Ze is een feestje om mee samen te werken en ik durf gerust hardop te zeggen dat een ieder heel blij mag zijn om bij Samantha terecht te komen voor coaching of begeleiding; je zult in goede en vertrouwde handen zijn!

Cynthia Goedhart, Senior trainer & projectleider Anti Discriminatie Bureau RADAR

Bij Samantha moet je zijn, als je vooruit wil!

Anita van Ast, Van Ast Training & Advies

Je bent heel erg betrokken en je maakt mij heel bewust overal van. Ik voel heel erg die gelijkwaardigheid. Jij bent er echt voor mij. Goede adviezen. Je laat mij in mijn waarde en je geeft niet op als het moeilijk wordt. Je bent gewoon heel 'hard' en dit bedoel ik positief. Positief emotioneel. Je zegt gewoon waar het op staat en in mijn geval is dat positief. Ik heb dat wel echt nodig. Je zegt waar het op staat zeg maar en dan heb je ook nog respect haha. Jij past met je fysieke oefeningen veel beter bij mij dan een andere theoretische vorm. Je maakt elke sessie zo leuk en zo behapbaar waardoor ik het gelijk in mijn dagelijkse praktijk kan toepassen!

Cliënt

Ik startte bij Samantha met een paar doelen. Samen zijn we gaan uitzoeken wat die doelen nou precies waren. Door mijn beeld erover te vertellen aan haar heeft ze met haar kennis en meedenken mij een heel eind op weg geholpen. Ze is altijd heel eerlijk geweest en direct wat ik fijn vond. Door een verhuizing heb ik ons traject moeten stoppen maar door de sessies die ik gehad heb, heb ik enorme stappen gemaakt. Dus dankjewel voor de hulp en handvatten Samantha.

Chrissy

Nooit zal ik vergeten wat je voor elkaar hebt gekregen voor mij en de steun die je daarna hebt gegeven. Ik ben je dankbaar voor de ondersteuning waardoor ik mag staan waar ik nu sta! En wat was ik blij en trots toen ik hoorde dat jij voor jezelf begon! Als iemand dit kan, ben jij het wel. Heel veel succes en dat al je dromen waar mogen worden.

Cynthia de Jager, ex-cliënt (27)

Uitgeteld en ten einde raad kwam ik bij jou. Was al jaren aan het overleven. Ik begreep mijzelf niet. Mijn rol en deze maatschappij niet. Door onze samenwerking heb ik me zien ontwikkelen. Ik ging ook anders in het leven staan: van leven per uur/dag naar een leven per week en kon zelfs dromen over een maandplanning. Ook niet altijd een 10 willen presteren (door oorzaak zelf opgedragen), maar tevreden durven te zijn met een 6 of 7. Wetende dat ik me gewoon had ingezet voor het te behalen doel en met het resultaat tevreden kunnen zijn. Ook al was dit geregisseerd door jou als coach/traject begeleider, je gaf me toch altijd het inzicht dat het uit mij is gekomen waarbij jij de opties duidde of een richting aanwees. Maar dat ik de stap zette én überhaupt durfde te zetten. Je liet mij de stappen zetten, wat uiteraard heel gezond is om waar te nemen als hulpbehoevende! Werken naar je eigen oplossingen in de toekomst, eigenaarschap over je eigen reilen en zeilen. Waardevolle en belangrijke informatie voor mij. Precies mijn hulpvraag. Ik heb ontzettend veel aan je en ben je dankbaar. Je lessen, je tijd, je energie (in de vorm van meedenken) zijn subliem. Niets anders dan lof: jij bent de juiste mens op de juiste plek!

J.G.

Samantha, een heel wijs besluit om voor jezelf te beginnen. Na vele jaren fijn samen te werken op onze zorgboerderij was het wel duidelijk dat daar jouw hart ligt. Met mensen werken en hun leven weer wat kleur geven. Zeker weten dat iedereen zich op zijn of haar gemak zal voelen bij jou zoals bij ons ook het geval was. Heel veel succes maar dat komt zeker goed.

Ingrid van der Bruggen, oud zorgboer NovaFarm-Grip

Wauw Samantha, jij mag met recht mega trots op jezelf zijn! En al hebben onze wegen elkaar maar kort gekruist, voor mij was al meteen duidelijk dat jij een bijzonder mooi en krachtig mens bent. Geen twijfel over mogelijk dat jij jouw droom tot een succes zal maken! Succes topper!!

Roos van Otterdijk, Eigenaar ROOS krachtige verbindingen en wijkverbinder Gennep west

Ik zie jou als een doortastende, oprechte, harde werker die snel verbinding maakt op een mooie manier. Je bent ontzettend betrouwbaar: door wie je bent, wat je doet en wat je waar maakt. Jij mag écht dichtbij komen, dat heb ik gezien, zonder daarbij de grenzen uit het oog te verliezen. Je bent bijzonder vind ik, omdat je je eigen persoon bent in je werk en in het contact met de mens. Je inspireert mij tot op de dag van vandaag met hoe je met mensen omgaat en hoe je in het leven staat. Heel veel succes met deze grote mooie stap die 100% bij jou past!

Bente Haartsen, oud-stagiaire

Als er toch iemand is die zo’n loei van een uitdaging om kan zetten naar een succes……. Dan ben jij dat!!! ❤️

Annelies Geerts, Leerkracht Speciaal Onderwijs

Vanaf de eerste dag dat je hier bent geweest voelde ik mij veilig bij jou. Je gaf mij het gevoel van het is oké, je bent wie je bent en dat is goed. Dank je wel daarvoor. Jouw aanwezigheid gaf mij telkens weer een oppepper om door te gaan en dingen te willen doen die ik anders zo moeilijk vond om te doen. Je gaf mij houvast en behandelde mij alsof ik een gewoon mens ben ipv iemand die gehandicapt was/is in haar hoofd. Dank je wel Samantha!

Cliënt

Bedankt! Dankjewel voor je aandacht en je inspanningen. Je coaching doet me veel goeds!!!

Cliënt

Lieve Samantha, je bent een TOP-mens! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Monique Schuurmans, Psycholoog GGZ Momentum

Ik vond het fijn om hier te komen. Je stelde mij op mijn gemak. Ik had van te voren niet gedacht dat ik mij zo op mijn gemak zou voelen bij iemand die ik niet ken. Ik denk dat je een hele goede veilige omgeving weet te creëren. Ik vond het prettig dat je zo goed kon luisteren. Hierdoor heb ik kunnen groeien en daar ben ik dankbaar voor.

Rogier

Wat heb je een heldere en inspirerende flyer gemaakt Samantha! Als ik het lees krijg ik kippenvel en weet dat het je gaat lukken om je praktijk tot bloei te brengen. Het wordt een succes. Gefeliciteerd!

Ria Renders, Eigenaar Sri-Keramiek

Ik heb het traject als prettig ervaren. In het begin zoekend maar uiteindelijk ben ik blij zoals het gelopen is. In een van onze eerste gesprekken heb jij het woordje 'loslaten' genoemd, dit heeft ook veel gedaan. Ik wilde in het begin meteen aan de slag en dingen 'oplossen' waardoor ik bij onze eerste gesprekken wel eventjes heb gedacht; welke richting gaan wij op en mezelf de vraag stelde wat ik aan het gesprek heb gehad. Naarmate we langer onderweg waren kreeg dit vanzelf vorm en viel alles op zijn plek. Al met al heb ik nu een heel duidelijk beeld van wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Hier had ik eerder nooit zo over nagedacht. Hierdoor ben ik mij bewuster geworden en kon ik loslaten dat niet iedereen mee hoeft te gaan in mijn beleving. Reageer je vanuit je gevoel of vanuit je brein. Ik mag op mijn gevoel vertrouwen.

Alice

Goed bezig Samantha van der Werf, wat een lef en doorzettingsvermogen. Maar dat wist ik eigenlijk al wel. 💪 Ik weet zeker dat jij hier een groot succes van gaat maken. Ik kom graag snel eens koffie drinken. Wie weet kunnen we nog iets voor elkaar betekenen??

Rien van den Heuvel, medewerker PEL, Bijzonder Jeugdwerk Brabant

Ik heb niet het gevoel dat ik heel veel daarin heb gedaan maar mijn traject bij jou en mijn nieuwe vriendengroep hebben er voor gezorgd dat ik heel erg veranderd ben in de positieve zin. Ik ben nu een stuk opener in vergelijking tot 1 jaar geleden. Ik heb geleerd om te praten over dingen waar ik mee zit, om hulp te vragen en ik heb ervaren dat ik op anderen kan bouwen. Omdat ik hier mijn verhaal kwijt moest heb ik geleerd om dat in andere situaties ook te doen. Dit vond ik wel heel fijn omdat ik eigenlijk geforceerd werd om dit te doen.

Leon Dekkers (21)

Heel erg bedankt voor de afgelopen tijd. Veel geleerd, gegroeid en méér zelfvertrouwen dan ooit en dit wordt alleen maar meer. Ik weet nu dat ik het alleen kan en ben blij dat ik hier door de fijne gesprekken achter ben gekomen.

Cliënt

Dankjewel voor je hulp lieve Samantha. Voor het meedenken, voor het verder denken, je geduld, je begrip en je steun.

Cliënt

Wauw Sam, wat geweldig! Met jouw doorzettingsvermogen en professionaliteit ga je heel veel mensen helpen. Vind dit superstoer van jou! Heel veel succes!

Amy Pegoraro, WMO klantmanager gemeente Breda

Made by

Fotografie

Linsey Kuijpers

De vrouw behind the scenes. De vrouw die liever achter in plaats van voor de camera staat. De vrouw die nooit zelf op de foto wil en liever niet in de spotlights wil staan maar absoluut wél een podium verdient! Namelijk de beste fotograaf die ik ken. Neem gerust een kijkje op haar website!

Graphic design

Myrte van der Velden

De andere vrouw behind the scenes die evenals Linsey nooit in de spotlights wil staan maar absoluut ook een podium verdient! Verantwoordelijk voor het logo ontwerp, de huisstijl, het visitekaartje en de algemene folder. Myrte heeft al mijn ideeën weten te vertalen en vormgegeven tot één kloppend geheel.

Web design & development

Studio Moondust

Een creatieve studio die online oplossingen ontwerpt voor mensen en bedrijven met zinvolle missies. Een webdesign bureau dat gelooft in de kracht van verhalen en in de kracht van de mens. Want ieder verhaal verdient de wereld. En de maan.