Contactpagina

Bedankt! Je bericht is ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bereikbaarheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Aan de zijkant van het gebouw staat een fietsenstalling en is er ook ruimte voor het stallen van een scooter of motor. Op ongeveer 5 minuten lopen zit een bushalte.

Adres

Pastinaak 2
4849 CS
Dorst

Praktijkinformatie

Sams Coaching is gevestigd in Dorst, op de eerste verdieping van Crataegus Woonzorg. Zodra je door de schuifdeuren naar binnen loopt kun je met de trap of de lift naar boven, waar de route middels bewegwijzering verder gewezen wordt. Eenmaal boven aangekomen kun je plaats nemen in de wachtruimte.

Sams Coaching zit aan de rand van het uitgestrekte bosgebied ‘Boswachterij Dorst’. Hierdoor is het ook mogelijk om een wandeling te maken of om buiten aan de slag te gaan.

Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Sams office with people sitting

Wat mensen zeggen

Samantha, een heel wijs besluit om voor jezelf te beginnen. Na vele jaren fijn samen te werken op onze zorgboerderij was het wel duidelijk dat daar jouw hart ligt. Met mensen werken en hun leven weer wat kleur geven. Zeker weten dat iedereen zich op zijn of haar gemak zal voelen bij jou zoals bij ons ook het geval was. Heel veel succes maar dat komt zeker goed.

Ingrid van der Bruggen, oud zorgboer NovaFarm-Grip

Wat mensen zeggen

Dankjewel voor je hulp lieve Samantha. Voor het meedenken, voor het verder denken, je geduld, je begrip en je steun.

Cliënt

Wat mensen zeggen

Wauw Samantha, jij mag met recht mega trots op jezelf zijn! En al hebben onze wegen elkaar maar kort gekruist, voor mij was al meteen duidelijk dat jij een bijzonder mooi en krachtig mens bent. Geen twijfel over mogelijk dat jij jouw droom tot een succes zal maken! Succes topper!!

Roos van Otterdijk, Eigenaar Roos krachtige verbindingen en wijkverbinder Gennep west

Wat mensen zeggen

Heel erg bedankt voor de afgelopen tijd. Veel geleerd, gegroeid en méér zelfvertrouwen dan ooit en dit wordt alleen maar meer. Ik weet nu dat ik het alleen kan en ben blij dat ik hier door de fijne gesprekken achter ben gekomen.

Cliënt

Wat mensen zeggen

Goed bezig Samantha van der Werf, wat een lef en doorzettingsvermogen. Maar dat wist ik eigenlijk al wel. 💪 Ik weet zeker dat jij hier een groot succes van gaat maken. Ik kom graag snel eens koffie drinken. Wie weet kunnen we nog iets voor elkaar betekenen??

Rien van den Heuvel

Wat mensen zeggen

Fantastisch Sam! Ik ben superblij voor je, wat een power en wat een stap, heel gaaf en vind het helemaal bij je passen... Wat zal jij veel mensen gaan inspireren! 💯🍀💕

Cynthia Goedhart, Trainer antidiscriminatiebureau RADAR

Made by

Fotografie

Linsey Kuijpers

De vrouw behind the scenes. De vrouw die liever achter i.p.v. voor de camera staat. De vrouw die nooit zelf op de foto wil en liever niet in de spotlights wil staan maar absoluut wél een podium verdient! Namelijk de allerbeste fotograaf die ik ken, Linsey Kuijpers van Linsey Kuijpers Fotografie. Neem gerust een kijkje op haar website!

Graphic design

Myrte van der Velden

De andere vrouw behind the scenes die evenals Linsey nooit in de spotlights wil staan maar absoluut ook een podium verdient! Verantwoordelijk voor het logo ontwerp, de huisstijl, het visitekaartje en de algemene folder. Myrte heeft al mijn ideeën weten te vertalen en vormgegeven tot één kloppend geheel.

Web design & development

Studio Moondust

Een creatieve studio die online oplossingen ontwerpt voor mensen en bedrijven met zinvolle missies. Een webdesign bureau dat gelooft in de kracht van verhalen en in de kracht van de mens. Want ieder verhaal verdient de wereld. En de maan.