Contactpagina

Bedankt! Je bericht is ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bereikbaarheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Aan de zijkant van het gebouw is er een fietsenstalling en ook is hier ruimte voor het stallen van een scooter of motor. Op ongeveer 5 minuten lopen zit een bushalte.

Adres

Pastinaak 2
4849 CS Dorst

Praktijkinformatie

Sams Coaching is gevestigd in Dorst, op de eerste verdieping van Crataegus Woonzorg. Zodra je door de schuifdeuren naar binnen loopt kun je met de trap of de lift naar boven, waar de route middels bewegwijzering verder gewezen wordt. Eenmaal boven aangekomen kun je plaats nemen in de wachtruimte.

Sams Coaching zit aan de rand van het uitgestrekte bosgebied ‘Boswachterij Dorst’. Hierdoor is het ook mogelijk om een wandeling te maken of om buiten aan de slag te gaan.

Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Sams office with people sitting

Wat mensen zeggen

Ik ken Samantha inmiddels al best een flink aantal jaren en heb haar leren kennen omdat ze vrijwilligerswerk kwam uitvoeren binnen de organisatie waar ik werkzaam ben. Een bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Al heel snel viel Samantha bij ons op vanwege haar motivatie, haar passie voor het werken met mensen en de grote zorgvuldigheid en vooral ook de sensitiviteit waarmee ze dit doet. Samantha neemt iedereen serieus en geeft een ieder het gevoel oprecht gezien en gehoord te worden. Ze is ontzettend leergierig en denkt naast het 'mensenwerk' graag mee hoe bepaalde processen kunnen groeien en verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast is ze een oprechte, fijne, lieve en zeker ook gezellige collega om mee samen te werken. Samantha heeft door de jaren heen een speciale plek in ons hart gekregen, ze is een echte teamplayer en is ook altijd bereid een stapje naar achteren te zetten zodat ook andere nieuwe vrijwilligers hun ruimte kunnen nemen om te leren en te groeien. Ze is altijd super professioneel en zet de deelnemer/cliënt altijd voorop. Ze is een feestje om mee samen te werken en ik durf gerust hardop te zeggen dat een ieder heel blij mag zijn om bij Samantha terecht te komen voor coaching of begeleiding; je zult in goede en vertrouwde handen zijn!

Cynthia Goedhart, Senior trainer & projectleider Anti Discriminatie Bureau RADAR

Wat mensen zeggen

Samantha, een heel wijs besluit om voor jezelf te beginnen. Na vele jaren fijn samen te werken op onze zorgboerderij was het wel duidelijk dat daar jouw hart ligt. Met mensen werken en hun leven weer wat kleur geven. Zeker weten dat iedereen zich op zijn of haar gemak zal voelen bij jou zoals bij ons ook het geval was. Heel veel succes maar dat komt zeker goed.

Ingrid van der Bruggen, oud zorgboer NovaFarm-Grip

Wat mensen zeggen

Bij Samantha moet je zijn, als je vooruit wil!

Anita van Ast, Van Ast Training & Advies

Wat mensen zeggen

Wauw Sam, wat geweldig! Met jouw doorzettingsvermogen en professionaliteit ga je heel veel mensen helpen. Vind dit superstoer van jou! Heel veel succes!

Amy Pegoraro, WMO klantmanager gemeente Breda

Wat mensen zeggen

Dankjewel voor je hulp lieve Samantha. Voor het meedenken, voor het verder denken, je geduld, je begrip en je steun.

Cliënt

Wat mensen zeggen

Als er toch iemand is die zo’n loei van een uitdaging om kan zetten naar een succes……. Dan ben jij dat!!! ❤️

Annelies Geerts, Leerkracht Speciaal Onderwijs

Made by

Fotografie

Linsey Kuijpers

De vrouw behind the scenes. De vrouw die liever achter in plaats van voor de camera staat. De vrouw die nooit zelf op de foto wil en liever niet in de spotlights wil staan maar absoluut wél een podium verdient! Namelijk de beste fotograaf die ik ken. Neem gerust een kijkje op haar website!

Graphic design

Myrte van der Velden

De andere vrouw behind the scenes die evenals Linsey nooit in de spotlights wil staan maar absoluut ook een podium verdient! Verantwoordelijk voor het logo ontwerp, de huisstijl, het visitekaartje en de algemene folder. Myrte heeft al mijn ideeën weten te vertalen en vormgegeven tot één kloppend geheel.

Web design & development

Studio Moondust

Een creatieve studio die online oplossingen ontwerpt voor mensen en bedrijven met zinvolle missies. Een webdesign bureau dat gelooft in de kracht van verhalen en in de kracht van de mens. Want ieder verhaal verdient de wereld. En de maan.