Contactpagina

Bedankt! Je bericht is ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bereikbaarheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Aan de zijkant van het gebouw is er een fietsenstalling en ook is hier ruimte voor het stallen van een scooter of motor. Op ongeveer 5 minuten lopen zit een bushalte.

Adres

Pastinaak 2
4849 CS Dorst

Praktijkinformatie

Sams Coaching is gevestigd in Dorst, op de eerste verdieping van Crataegus Woonzorg. Zodra je door de schuifdeuren naar binnen loopt kun je met de trap of de lift naar boven, waar de route middels bewegwijzering verder gewezen wordt. Eenmaal boven aangekomen kun je plaats nemen in de wachtruimte.

Sams Coaching zit aan de rand van het uitgestrekte bosgebied ‘Boswachterij Dorst’. Hierdoor is het ook mogelijk om een wandeling te maken of om buiten aan de slag te gaan.

Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Sams office with people sitting

Wat mensen zeggen

Wauw Sam, wat geweldig! Met jouw doorzettingsvermogen en professionaliteit ga je heel veel mensen helpen. Vind dit superstoer van jou! Heel veel succes!

Amy Pegoraro, WMO klantmanager gemeente Breda

Wat heb je een heldere en inspirerende flyer gemaakt Samantha! Als ik het lees krijg ik kippenvel en weet dat het je gaat lukken om je praktijk tot bloei te brengen. Het wordt een succes. Gefeliciteerd!

Ria Renders, Eigenaar Sri-Keramiek

Samantha, een heel wijs besluit om voor jezelf te beginnen. Na vele jaren fijn samen te werken op onze zorgboerderij was het wel duidelijk dat daar jouw hart ligt. Met mensen werken en hun leven weer wat kleur geven. Zeker weten dat iedereen zich op zijn of haar gemak zal voelen bij jou zoals bij ons ook het geval was. Heel veel succes maar dat komt zeker goed.

Ingrid van der Bruggen, oud zorgboer NovaFarm-Grip

Made by

Fotografie

Linsey Kuijpers

De vrouw behind the scenes. De vrouw die liever achter in plaats van voor de camera staat. De vrouw die nooit zelf op de foto wil en liever niet in de spotlights wil staan maar absoluut wél een podium verdient! Namelijk de beste fotograaf die ik ken. Neem gerust een kijkje op haar website!

Graphic design

Myrte van der Velden

De andere vrouw behind the scenes die evenals Linsey nooit in de spotlights wil staan maar absoluut ook een podium verdient! Verantwoordelijk voor het logo ontwerp, de huisstijl, het visitekaartje en de algemene folder. Myrte heeft al mijn ideeën weten te vertalen en vormgegeven tot één kloppend geheel.

Web design & development

Studio Moondust

Een creatieve studio die online oplossingen ontwerpt voor mensen en bedrijven met zinvolle missies. Een webdesign bureau dat gelooft in de kracht van verhalen en in de kracht van de mens. Want ieder verhaal verdient de wereld. En de maan.