Missie, Visie en Kernwaarden

Sams Coaching biedt individuele coaching en begeleiding op maat aan volwassenen vanaf 18 jaar.  

Sams Coaching is er voor iedereen die op een bepaald punt in zijn leven vastloopt en er zelf even niet uit komt. Voor iedereen die er niet alleen voor wil staan en bereid is om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Sams Coaching gelooft erin dat iedereen kan en mag zijn wie hij wil zijn. Dit kan alleen als jij je gezien en gehoord voelt, om vanuit daar het vertrouwen om in jezelf te geloven verder te kunnen ontwikkelen en te ontdekken wie jij bent. 

Sams Coaching wil bijdragen aan jouw persoonlijke groei zodat jij jouw plaats in kunt nemen en jezelf kunt laten zien. Omdat we geloven in ieders eigen kracht en overtuigd zijn van ieders kwaliteiten.

Sams Coaching brengt je graag weer in beweging! Doordat we gebruik maken van verschillende (spel)vormen en materialen gaan we op een laagdrempelige en ongedwongen manier met jou aan de slag. We geloven erin dat iets werkt of gaat werken door het vooral te gaan doen. Door het zelf te ervaren en hiermee te gaan oefenen.

Onze grootste drijfveer is dat we ervan overtuigd zijn dat iedereen, ongeacht zijn beperkingen, kan groeien mits de juiste omstandigheden daarvoor worden gecreëerd en jijzelf bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan. Gezien jij het instrument bent en de enige die verandering teweeg kan brengen bij jezelf.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Dat begint met het geloof en vertrouwen in elkaar. Als jij je gezien en gehoord voelt, voel je dat je van waarde bent en is er letterlijk ruimte om te groeien, waardoor er verbinding ontstaat. Dit doen we door op maat gemaakte trajecten aan te bieden. Toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Met persoonlijke aandacht voor iedereen.  

De fundering van Sams Coaching is gebouwd op drie kernwaarden die je overal terug zult vinden.  

Je hoort het.
Je ziet het.
Je voelt het.  

Hierstaan we voor.
Dit streven we na.
Hier bouwen we op.

  • Verbinding
  • Groei
  • Persoonlijk

Verbinding

We zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder verbinding met elkaar zijn we nergens.

Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneerzij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel, en steun en kracht ontlenen aan een relatie.

Als jij je gezien en gehoord voelt, voel je dat je van waarde bent. Dan is er ruimte om te groeien en ontstaat er verbinding. Vanuit gelijkwaardigheid en oprechtheid gaat Sams Coaching een verbinding met je aan.

Verbinding ontstaat alleen als je voelt dat je er écht mag zijn. Als jij écht gezien wordt als persoon. Hiervoor is het nodig dat jij je veilig voelt. Alleen dan kunnen we samen stappen zetten en groeien.

Gedurende het traject staan wij in verbinding met jou en helpen wij jou om weer in verbinding te komen met jezelf zodat jij kunt worden wie je bent!

Wij zijn op ons allerbest als wij ons kunnen verbinden. Van echte verbinding worden wij blij. Daar krijgen wij zoveel energie van!

Groei

Groei heeft iets magisch
In groei zit magie

Alles wat je aandacht geeft groeit 

Alle mooie dingen kosten tijd
Groeien kost tijd

Met de juiste aandacht en tijd
Hoeft het niet meteen perfect te zijn

Om verandering te bewerkstelligen
en je eigen pad te lopen

Op jouw tempo

Je kunt niet elke dag op 100% zitten

Geef jezelf de tijd
Wees niet te streng voor jezelf

Zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden
Zodat jij kunt groeien
Zodat jij wordt wie je bent

Door letterlijk in beweging te komen, kun je groeien. Sams Coaching gelooft erin dat groei zit in buiten de lijntjes kleuren, uit je comfortzone stappen en buiten de gebaande paden te wandelen. Durven om soms bang te zijn. Durven om de regie over jouw leven te pakken.

Ben jij er klaar voor om samen te groeien?

Let’s go!

Persoonlijk

Persoonlijk en op maat. Toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen.

Waar je ook vandaan komt.
Wat je ook gelooft.
Welke overtuigingen of voorkeuren je ook hebt.

Sams Coaching is er voor iedereen.

  • Sams Coaching is er voor iedereen die klaar is om een verbinding aan te gaan
  • Sams Coaching is er voor iedereen die soms bang durft te zijn
  • Sams Coaching is er voor iedereen die klaar is om de regie over zijn leven te pakken
  • Sams Coaching is er voor iedereen die klaar is om te groeien

Samen gaan we op zoek naar de kern. Op zoek naar wie jij bent. 

Dit doen we door op maat gemaakte individuele trajecten aan te bieden. Omdat iedereen anders is en een op maat gemaakt traject verdient. We kiezen altijd datgene wat bij jou past.

Met een persoonlijke aanpak die je overal tegen zult komen en terug zult vinden.

We doen wat werkt, zetten datgene in wat nodig is, zolang als nodig omdat we geloven in ieders eigen proces. Dit doen we met een flinke dosis lef, creativiteit, geduld en speelsheid om jou weer in jouw kracht te zetten. Zodat jij kunt worden wie jij bent.

Gedurende het traject staan wij voor jou klaar en kun je ons tussen de sessies door ook bereiken.

Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan! Onze energie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Onze nuchtere kijk ook. We werken vanuit ons hart en dat is voelbaar.

Wat mensen zeggen

Vanaf de eerste dag dat je hier bent geweest voelde ik mij veilig bij jou. Je gaf mij het gevoel van het is oké, je bent wie je bent en dat is goed. Dank je wel daarvoor. Jouw aanwezigheid gaf mij telkens weer een oppepper om door te gaan en dingen te willen doen die ik anders zo moeilijk vond om te doen. Je gaf mij houvast en behandelde mij alsof ik een gewoon mens ben ipv iemand die gehandicapt was/is in haar hoofd. Dank je wel Samantha!

Cliënt

Wat mensen zeggen

Wat heb je een heldere en inspirerende flyer gemaakt Samantha! Als ik het lees krijg ik kippenvel en weet dat het je gaat lukken om je praktijk tot bloei te brengen. Het wordt een succes. Gefeliciteerd!

Ria Renders, Eigenaar Sri-Keramiek

Wat mensen zeggen

Ik zie jou als een doortastende, oprechte, harde werker die snel verbinding maakt op een mooie manier. Je bent ontzettend betrouwbaar: door wie je bent, wat je doet en wat je waar maakt. Jij mag écht dichtbij komen, dat heb ik gezien, zonder daarbij de grenzen uit het oog te verliezen. Je bent bijzonder vind ik, omdat je je eigen persoon bent in je werk en in het contact met de mens. Je inspireert mij tot op de dag van vandaag met hoe je met mensen omgaat en hoe je in het leven staat. Heel veel succes met deze grote mooie stap die 100% bij jou past!

Bente Haartsen, oud-stagiaire

Wat mensen zeggen

Ik vond het fijn om hier te komen. Je stelde mij op mijn gemak. Ik had van te voren niet gedacht dat ik mij zo op mijn gemak zou voelen bij iemand die ik niet ken. Ik denk dat je een hele goede veilige omgeving weet te creëren. Ik vond het prettig dat je zo goed kon luisteren. Hierdoor heb ik kunnen groeien en daar ben ik dankbaar voor.

Rogier

Wat mensen zeggen

Bedankt! Dankjewel voor je aandacht en je inspanningen. Je coaching doet me veel goeds!!!

Cliënt

Wat mensen zeggen

Heel erg bedankt voor de afgelopen tijd. Veel geleerd, gegroeid en méér zelfvertrouwen dan ooit en dit wordt alleen maar meer. Ik weet nu dat ik het alleen kan en ben blij dat ik hier door de fijne gesprekken achter ben gekomen.

Cliënt