Informatie & tarieven

Starten bij Sams Coaching

Van aanmelding tot afronding: wat staat je allemaal te wachten?

1

Aanmelden

Om jezelf of iemand anders aan te melden kun je een e-mail sturen, bellen of whatsappen. Je kunt ook het contactformulier invullen op de website of een bericht sturen via Facebook of Instagram. Nadat jij jouw gegevens hebt achtergelaten, neem ik contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

2

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek doorlopen we samen het intakeformulier zodat ik een zo compleet mogelijk beeld krijg van jou. Je krijgt uitleg over de inhoud van een traject, wat je kunt verwachten en we bespreken de vorm van financiering. Als we beide enthousiast zijn aan het eind van het gesprek plannen we een vervolgafspraak in en is jouw traject officieel gestart. Indien het om een begeleidingstraject gaat ben ik alvast per mail en telefoon bereikbaar voor jou totdat de WMO-beschikking daadwerkelijk afgegeven is. Deze kun je zelf al aanvragen vóór het kennismakingsgesprek of dit kunnen we samen doen tijdens het kennismakingsgesprek. Mocht je hier voor het gesprek hulp bij nodig hebben, laat het dan vooral weten want ik help je graag.

3

Richting bepalen

Tijdens de volgende afspraken beginnen we met het bepalen van de richting en zetten we samen lijnen uit. We maken jouw doelen concreet en gaan in op de verwachte duur van het traject en andere praktische zaken zoals de frequentie van de afspraken. Gedurende het traject sta ik voor je klaar en kun je mij tussen de sessies door ook per telefoon en mail bereiken.

4

Samen stappen zetten

In deze fase zetten we samen stappen door aan de slag te gaan en te werken aan jouw persoonlijke doelen. Ergens halverwege het traject evalueren we weer samen jouw eerder gestelde doelen. Indien het een begeleidingstraject is, doen we dit samen met de betrokken WMO-consulent van de gemeente. We bespreken hoe het gaat en zo nodig sturen we bij of passen we aan.

5

Resultaat en afronding

Aan het einde van jouw traject blikken we samen terug op de afgelopen periode. Bekijken we de route die jij hebt afgelegd, bespreken we wat jij nodig hebt in de toekomst en ronden we samen af met een allerlaatste gesprek. Wederom samen met de betrokken WMO-consulent in het geval van een begeleidingstraject.

Financiering
Hoe werkt dit precies?

Begeleiding

Sams Coaching heeft een contract met de vier Dongemond gemeenten (Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Altena). Dit betekent dat Sams Coaching begeleiding mag bieden op WMO basis aan iedereen die woonachtig is in één van de vier Dongemond gemeenten. Voor begeleiding heb je een WMO-beschikking nodig. Als je woonachtig bent in één van deze gemeenten, kun je middels een WMO-beschikking begeleiding ontvangen voor een vast bedrag van 19 euro per maand.

Aanvraag WMO: hoe werkt het?

Voor de aanvraag van een WMO-beschikking voor begeleiding 18+ klik je hieronder op de gemeente waar je woonachtig bent, je kunt dan meteen een aanvraag voor begeleiding doen. De gemeente zal daarna contact opnemen voor het verder in behandeling nemen van de aanvraag. Mocht je er niet uitkomen of mocht iets nog onduidelijk zijn, neem dan gerust contact op! Ik kijk graag met je mee zodat we er samen alsnog uit kunnen komen.

Bel naar 14 0162 of vul het contactformulier in

Bel naar het loket werk, inkomen & zorg op telefoonnummer 14 0162. Op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar info@geertruidenberg.nl

Tarieven & Pakketten Coaching:

Het tarief voor een losse coachsessie van 90 minuten bedraagt € 100,- incl. BTW. Daarnaast biedt Sams Coaching de volgende pakketten aan:

Pakket 1

  • Totaal 8 sessies van 1,5 uur per sessie
  • Alle pakketten zijn inclusief eindgesprek
  • 5% korting

Totaal 8 sessies

€ 760,- incl. BTW

Pakket 2

  • Totaal 12 sessies van 1,5 uur per sessie
  • Alle pakketten zijn inclusief eindgesprek
  • 10% korting

Totaal 12 sessies

€ 1.020,- incl. BTW

Pakket 3

  • Totaal 15 sessies van 1,5 uur per sessie
  • Alle pakketten zijn inclusief eindgesprek
  • 15% korting

Totaal 15 sessies

€ 1.275,- incl. BTW

Kwaliteitskeurmerk

Sams Coaching is aangesloten bij Kiwa en heeft een kwaliteitskeurmerk voor zelfstandig ondernemers in de zorg. Hiermee laat Sams Coaching zien dat zij staat voor zorgkwaliteit en voldoet aan de WKKGZ-eisen. Jaarlijks wordt het keurmerk getoetst middels een interne audit. Daarnaast wordt er twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek gehouden. Benieuwd naar de uitslagen? Klik hier!

‘Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa de kwaliteit te verbeteren.'

Sam sitting while having a conversation nearby the lakeKiwa certification badge
Sam boxing with partnerSams Coaching boxing education certification

Boksend Opvoeden

Samantha van der Werf is gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden. Verschillende oefeningen uit het weerbaarheidsprogramma van Boksend Opvoeden kunnen ingezet worden tijdens een coach- of begeleidingstraject. Het programma is geschikt voor jong en oud en kan ingezet worden als middel om met je in gesprek te gaan en om aan verschillende hulpvragen te werken.

Boksen is een laagdrempelige en ongedwongen manier om met elkaar in gesprek te gaan. Contact te maken en je bewust te worden van je lichaam. In de eigenheid van de bokssport zitten waarden verankerd die bij kunnen dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Beoefening van boksen stimuleert de ontwikkeling van het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect.

Praktijkinformatie

Sams Coaching is gevestigd in Dorst, op de eerste verdieping van Crataegus Woonzorg. Zodra je door de schuifdeuren naar binnen loopt kun je met de trap of de lift naar boven, waar de route middels bewegwijzering verder gewezen wordt. Eenmaal boven aangekomen kun je plaats nemen in de wachtruimte.

Sams Coaching zit aan de rand van het uitgestrekte bosgebied ‘Boswachterij Dorst’. Hierdoor is het ook mogelijk om een wandeling te maken of om buiten aan de slag te gaan.

Sams Coaching werkt zowel vanaf haar locatie in Dorst als ambulant. Dit kan bij jou thuis zijn of op een locatie naar keuze. Sams Coaching is altijd bereid om te overleggen en samen te kijken naar wat er mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Wat als ik nu niet genoeg geld heb?

+

Zie het antwoord onder ‘Worden de sessies vergoed door de verzekering?’. Mocht hier geen passende oplossing tussen zitten, neem dan contact op, dan kunnen we samen kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

Hoe weet ik zeker dat wij een goede match zijn?

+

Tijdens het kennismakingsgesprek is er voldoende tijd en ruimte om elkaar te leren kennen en een eerste indruk te krijgen. Na het kennismakingsgesprek kijken we of er vanuit beide kanten een klik wordt ervaren. Mocht je om wat voor reden dan ook twijfelen of wij wel een goede match zijn, kun je er bijvoorbeeld ook even over nadenken en later een keuze maken. Gedurende het traject ben ik beschikbaar en sta ik altijd open voor feedback. Mocht je tussentijds niet tevreden zijn of andere op- of aanmerkingen hebben, zal hier altijd ruimte voor zijn om dit te bespreken en te kijken wat er voor nodig is om samen verder te kunnen.

Zijn er ook coachingsessies mogelijk zonder te boksen?

+

Absoluut! Boksen kan ingezet worden tijdens een coach- of begeleidingstraject maar dit hoeft niet. Sams Coaching werkt op maat en sluit aan bij jouw wensen en behoeften dus we kiezen vooral datgene wat bij jou past!

Worden de sessies vergoed door de verzekering?

+

Coaching wordt meestal niet (geheel) vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding aan voor coaching. Je kunt het beste contact opnemen met jouw verzekeraar en je hierover laten informeren. Steeds meer werkgevers reserveren een scholing- of opleidingsbudget voor hun medewerkers. Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling worden steeds belangrijker. Hierdoor is er steeds vaker een bepaald budget beschikbaar vanuit de werkgever hiervoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een loopbaanbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar van de belasting.

Hoe kan ik een afspraak afzeggen of verzetten?

+

Door dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven per mail of telefonisch. Als je de afspraak niet op tijd afzegt krijg je helaas wel de rekening voor het volledige bedrag van de sessie.